Datum: zaterdag 27 mei 2023, 16:20 - Auteur: Redactie

Internos verliest laatste competitiewedstrijd onnodig

Internos lijkt niet klaar voor de nacompetitie om promotie aanstaande dinsdag. Zaterdagmiddag leed de ploeg uit Etten-Leur weer een nederlaag in 3C: Oud-Beijerland was de boeman.

De ploeg van vertrekkend coach Paul van Dijk beleefde een vrij frustrerende middag. Voor het eigen publiek liet Internos bij vlagen zien goed te kunnen voetballen en was het ook wel beter dan het het bezoek uit Zuid-Holland, maar ging het toch weer mis zoals wel vaker de laatste tijd.

Spelmaker Jaye Musters had de grootste kans van allemaal, maar zijn penalty werd gekeerd door de vijandelijke keeper. Oud-Beijerland maakte er toen in de tweede helft 0-1 van en bij die score zou het blijven, waardoor Internos vierde is geworden in de competitie. Musters sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl.

“Het zat ons wel redelijk tegen. We waren sterker dan de tegenstander vandaag, alleen het zit allemaal niet mee. Toch heb ik wel vertrouwen voor komende dinsdag uit bij Meerkerk in de nacompetitie om promotie. Dit is op basis van ons spel vandaag.”

Internos – Oud-Beijerland 0-1 (0-0)
0-1 Oud-Beijerland.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss