Datum: zaterdag 9 december 2023, 18:23 - Auteur: Redactie

Internos vloert laagvlieger Krabbendijke en ruikt de top

Het seizoen begon matig voor Internos, maar zaterdag werd Krabbendijke overtuigend aan de kant gezet en de top van de ranglijst is plots in zicht in 3B.

Zonder echt te schitteren hield de ploeg van coach Remco Broos flink huis tijdens de eerste helft. Het was topscorer Sven van Zwam (foto) die de ban brak. De lange sterkhouder van de geel-blauwen verdubbelde de marge ook tegen het bezoek uit Zeeland, maar de thuisploeg kende geen genade na die 2-0. Jaye Musters scoorde nog voor de thee de 3-0 en daarmee was Krabbendijke knock-out.

Na rust werd er niet meer geprikt door beide clubs. “Dit was een zakelijke overwinning. Voor de pauze speelden we best matig eigenlijk, maar we scoorden er drie. Na rust waren we beter, maar scoorden we niet. We hebben redelijk wat kansen laten liggen tegen een ploeg die niet als te best was”, aldus spelmaker Musters na afloop tegen Voetbalinbreda.nl. Internos gaat op de gedeeld derde plek de winterstop in.

Internos – Krabbendijke 3-0 (0-0)
1-0 en 2-0 Sven van Zwam, 3-0 Jaye Musters.