Datum: zaterdag 14 oktober 2023, 18:03 - Auteur: Redactie

Internos wordt net te laat wakker tegen Prinsenland

Zaterdagmiddag kreeg Internos om aan te haken bij de top van 3B, maar faalde voor eigen publiek. Prinsenland zorgde voor een flinke teleurstelling bij de club uit Etten-Leur.

.

Vijf minuten voor tijd blaast Sven van Zwam nieuw leven in de tot op dat moment verloren pot (0-2-tussenstand, red). tegen Prinsenland. Het thuispubliek veert op en ook coach Remco Broos en co dromen van de verdiende gelijkmaker. De gasten hebben uit frustratie al twee rode kaarten gekregen en er komt in blessuretijd een megakans voor Van Zwam: hij mist.

Over en sluiten voor Internos, dat in de middenmoot blijft hangen. Spelmaker Jaye Musters tegenover Voetbalinbreda.nl: “Dit is teleurstellend, zij maakte de 0-1 voor rust, terwijl we zeker drie goede kansen hadden gekregen. Toen ze 0-2 maakten net na rust stonden ze compact en daar hadden wij moeite mee. Dit is een onnodig verlies, maar het wordt lastig als je kansen niet benut.”

Internos – Prinsenland 1-2 (0-1)
0-1 en 0-2 Prinsenland, 1-2 Sven van Zwam.