Datum: zaterdag 11 november 2023, 18:21 - Auteur: Redactie

Invaller ‘Theo’ Krijnen loodst Internos voorbij Alliance

Hij belandde deze maand op de bank, maar haalde zaterdagmiddag in 4F zijn gram. Ramon Krijnen gaf Internos de nodige power om een remontada te bewerkstelligen op het grondgebied van het nog zo furieus gestarte Alliance.

In Roosendaal leek het uit vorm zijnde Internos een dramatische dag te beleven. Alliance stond plotsklaps met 2-0 voor en de druk om coach Remco Broos en co nam zienderogen toe. Toch zou het een glorieuze middag worden, mede dankzij de puike invalbeurt van linksback Ramon Krijnen (foto, rechts). De door Voetbalinbreda.nl met ex-prof Theo Janssen vergelen rasvoetballer liet zien een basiskracht te zijn.

En dat ze hem nu massaal Theo noemen is niet alleen vanwege zijn fysiek, maar vooral zijn traptechniek. Zo bediende hij Sven van Zwam, die een dubbelslag uit zijn mouw toverde en was hij betrokken bij de 2-3, een van richting veranderd schot dat via een thuisspeler in de eigen goal viel. Uiteindelijk zo Jorik Scholten nog de 2-4 maken, zodat de geel-blauwen een heerlijk weekend tegemoet gingen.

Assistent-coach Davy Wouters wist na afloop in gesprek et Voetbalinbreda.nl wel waar het aan lag. “Ramon (Krijnen, red.) viel heel goed in. We hebben hem even gekieteld door hem op de bank te zetten en hij heeft het goed opgepakt”, knipoogde de geblesseerde ex-speler, die nu meehelpt in de dug-out. Door de driepunter in het hol van de leeuw klimt Internos weg bij de slechtste ploegen van de ranglijst.”

(foto door Fred van Toledo)

Alliance – Internos 2-4 (2-0)
1-0 en 2-0 Alliacne, 2-1 en 2-2 Sven van Zwam, 2-3 eigen doelpunt, 2-4 Jorik Scholten.