Datum: zondag 14 januari 2024, 23:02 - Auteur: Redactie

JEKA 1 en 9 én TVC Breda ZA 2 nek aan nek in spannende ‘Competitie ViB x Café Oranje’

Zoals aangekondigd eerder dit seizoen werken het nieuwe en nu al populaire Café Oranje en Voetbalinbreda.nl samen. Zoals beloofd organiseren wij een competitie, die al losbarstte aan de Vismarktstraat 3 in Breda. En het mooie is, elk seniorenteam kan meedoen! Check hier onder de regels en tussenstand, waarin twee teams van JEKA én TVC Breda ZA 2 voorlopig domineren.

Wij zijn verheugd om samen met Café Oranje deze heerlijke competitie te lanceren, exclusief voor alle voetbalploegen. Of je nu speelt voor TVC Breda 4, Bavel 2, JEKA 11 of SCO 1, ieder team (ook vrouwen) uit ‘onze regio’ is van harte welkom om mee te doen.

De voorwaarden: kom gezellig met je team (in totaal 10 spelers) een uurtje bij Café Oranje drinken en genieten van de beste muziek van Nederlandse bodem en je verdient een punt op het scorebord rechts van de bar (foto). Blijf je drie uurtjes met je team drinken, dan krijg je drie punten. Aan het einde van het seizoen wint het team met de meeste punten een avond volledig verzorgd met onbeperkt drankjes en hapjes. Uiteraard houden wij op deze site de score bij heel het seizoen.

Grijp deze kans om niet alleen de teambuilding te versterken, maar ook te genieten van de gezelligheid en leuke sfeer bij Café Oranje, dat op donderdagavond tot en met zondagavond geopend is. Wie weet sta jij dan eind mei 2024 met jouw team maximaal te feesten op kosten van Café Oranje Breda, dus: tot snel!