Datum: zondag 31 oktober 2021, 17:01 - Auteur: Redactie

JEKA blijft wisselvallig en verliest thuis van Rijen

Verliezen tegen je voormalige club: JEKA-coach Ivo van Moergestel moest het meemaken zondagmiddag in 2E. Rijen won namelijk nipt in Breda.

Sportpark Tussen de Leijen, zoals alle andere complexen in Breda en omstreken, was nat, winderig en qua resultaat belabberd. Dat kwam door de twee uitgoals van Rijen, waardoor JEKA continu achter de feiten aan moest lopen. “En dat terwijl wij gewoon de eerste helft volledig domineerden”, vertelt JEKA-aanvoerder Jules Philippart (foto, links) aan Voetbalinbreda.nl. Het was de captain zelf die de aansluitingstreffer zou produceren, maar dat leverde verder niets meer op voor de Bredase Tricolores.

“Het is jammer, ik scoor een aardige vrije trap, maar had hem graag ingeruild voor drie punten. Helaas maakten we twee persoonlijke fouten en kregen we die tegengoals te slikken. We hebben zelf vijf 100 procent kansen gemist. Daarbij maakte de arbiter een fout bij een tegengoal. Er werd een overtreding gemaakt op onze speler en hij liet het spel gewoon doorgaan. Zelfs de tegenstander stopte in eerste instantie met voetballen”, aldus de ervaren middenvelder.

JEKA – Rijen 1-2 (0-1)
0-1 en 0-2 Rijen, 1-2 Jules Philippart.