Datum: zondag 27 november 2022, 16:55 - Auteur: Redactie

JEKA boekt een cruciale overwinning dankzij ‘lucky’ Klees

In 2C was JEKA zondagmiddag verplicht te winnen in de strijd onderin. SC Gastel werd met minimale cijfers geklopt, dus de Bredase Tricolores waren content.

Sportpark Tussen de Leijen wordt dit seizoen niet vaak getrakteerd op een galavoorstelling van zijn vlaggenschip en dat was tegen SC Gastel niet anders. Van beide kanten een extreem matige pot voetbal, maar Randy Klees had de gouden pik. Zijn schot werd van richting veranderd en vlak voor rust stond JEKA op 1-0.

De thuisclub hield die score lang intact en zou hem zelfs over de streep trekken. Een zeer welkome driepunter voor de equipe van trainer Ivo van Moergestel. Voetbalinbreda.nl nam na de zege contact op met aanvoerder Jules Philippart. “We zijn nauwelijks in de problemen gekomen vandaag tegen SC Gastel.”

“Daardoor vond ik het een verdiende overwinning. Niet 100 procent, maar als één club moest winnen, dan waren wij het. Volgende week een zeer cruciale wedstrijd bij Virtus. Als we die winnen slaan we een hele belangrijke slag en komen we richting de hogere posities op de ranglijst die wij verdienen.”

JEKA – SC Gastel 1-0 (1-0)
1-0 Randy Klees.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss