Datum: zondag 28 oktober 2018, 17:27 - Auteur: Redactie

JEKA en Uno Animo delen de koek na flitsende start van Bredanaars

‘De koning van de remise’: JEKA. Het speelde opnieuw gelijk zondagmiddag in 2E. De Bredase promovendus en Uno Animo hielden elkaar dus volledig in bedwang tijdens speelronde 6.

Hoezo droomstart? JEKA’s Sam Vogels, die uiteindelijk een beresterke wedstrijd zou spelen, werd weg gestoken en rondde briljant af: 0-1 in de kruising na 45 seconden spelen. De thuisploeg rolde daarna met zijn spierballen en toonde aan dat de bezoekers niet zomaar met een zege aan de haal zouden gaan. Een corner vlak voor rust zorgde voor de gelijkmaker.

In de tweede helft hielden beide kampen elkaar in evenwicht en zou er niet meer gescoord worden. Het was alweer de vierde remise voor de Tricolores, dat ook een keer won en een keer verloor. Coach Bas Liebregts sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl over de puntendeling in Loon op Zand.

“Of we koning van de remise zijn? Het lijkt er wel op. Maar het positieve is dat we pas eenmaal verloren hebben, een positief doelsaldo hebben en moeilijk te verslaan zijn. Deze wedstrijd was gelijk opgaand met een terechte uitslag.” Aankomende zondag wacht voor Jeugdig Enthousiasme Kan Alles het thuisduel met Sarto.

Uno Animo – JEKA 1-1 (1-1)
0-1 SamVogels, 1-1 Uno Animo.