Datum: zondag 26 september 2021, 16:35 - Auteur: Redactie

JEKA glijdt thuis onderuit en start seizoen in mineur

Twee snelle goals op eigen terrein tegen de Oosterhoutse rivaal TSC: even leek de seizoensouverture van JEKA in een droom te eindigen. Helaas voor de Bredanaars ging het alsnog helemaal mis.

Randy Klees had JEKA en zichzelf in de absolute spotlights kunnen knallen, maar TSC toonde een flinke dosis veerkracht. De jonge aanvaller van de Bredanaars maakte de eerste twee goals van de wedstrijd, zag hoe TSC voor rust nog iets terug kon doen en was na rust ongelukkig vanaf de strafschopstip. Dat werd nog wat pijnlijker omdat de bezoekers de wedstrijd volledig kantelden: 2-3.

Op zich was de zege van TSC niet onterecht, want op sportpark Tussen de Leijen stond de thuisploeg na de pauze continu onder druk. “We hebben zo’n jong team, dat we ineens in elkaar kunnen zakken. Jammer, want voor rust stonden we 2-0 voor en goed te voetballen. Volgende week pakken we de punten”, aldus Jules Philippart (foto) tegenover Voetbalinbreda.nl.

JEKA – TSC 2-3 (2-1)
1-0 en 2-0 Randy Klees, 2-1, 2-2 en 2-3 TSC.