Datum: zondag 26 mei 2019, 18:11 - Auteur: Redactie

JEKA handhaaft zich na dubbelslag Dennis Peragon

JEKA is veilig in 2E. De promovendus zag de rode streep angstvallig naderen de laatste tijd, maar was in staat om zondag de baas te zijn over het veel hoger geklasseerde VOAB en ontliep daarmee de nacompetitie knap.

Sportpark Tussen de Leijen hield zijn adem wel even in, maar dankzij een oud vertrouwd gezicht zou eenieder met een Tricolore-hart zich al vrij snel comfortabel voelen. Niemand minder dan Dennis Peragon opende de score. De spits keerde onlangs terug uit zijn voetbalpensioen om de club te helpen en dat pakte dus meteen goed uit. Uiteindelijk verdubbelde Perra de marge, waardoor lijfsbehoud helemaal zeker was.

Jeugdig Enthousiasme Kan Alles eindigt daardoor op de tiende stek en kan volgend jaar weer op het hoge niveau acteren. Coach Bas Liebregts kan dus weer een succesje op zijn CV bijschrijven. “We hebben zo’n geweldig team. Dat we nu winnen en ons handhaven is zeer terecht. Dit is een fantastische dag voor ons allemaal”, tekende Voetbalinbreda.nl op uit zijn mond na afloop van de cruciale pot voetbal.

JEKA – VOAB 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 Dennis Peragon.