Datum: zondag 23 april 2023, 16:01 - Auteur: Redactie

JEKA houdt punt over aan duel met concurrent SC Gastel

JEKA sprokkelde in de strijd om lijfsbehoud weer een belangrijk punt zondagmiddag in 2C. SC Gastel kon daar ook blij mee zijn uiteindelijk.

De rode streep dreigt dan wel, maar JEKA kwam op voorsprong alsof er geen druk was. Een penalty van captain Jules Philippart bepaalde de ruststand op 0-1. Helaas voor de equipe van coach Ivo van Moergestel bleek dat niet genoeg voor een overwinning in het hol van de Gastelse leeuw. De Bredase Tricolores speelden heel slecht en zagen de gastheren van zich afbijten in het tweede bedrijf.

“Na rust ging Gastel volle bak druk vooruit zetten en vooral veel lange ballen spelen en daar hebben wij het altijd lastig tegen. Ze maken de 1-1, maar verder waren ze ook niet echt gevaarlijk. De eerste helft waren we de bovenliggende partij zonder echt goed voetbal te spelen, maar tempo lag veel te laag, waardoor we ook niet echt gevaarlijk werden. Ik denk een terechte uitslag van een hele vervelende wedstrijd om te kijken”, aldus doelpunten Philippart tegen Voetbalinbreda.nl.

SC Gastel – JEKA 1-1 (0-1)
0-1 Jules Philippart, 1-1 SC Gastel.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss