Datum: zondag 26 maart 2023, 16:26 - Auteur: Redactie

JEKA houdt punt over aan krachtmeting met Cluzona

Cluzona en JEKA deelden zondagmiddag de koek in 2C. De Bredanaars zijn zo gestaag op weg om de nacompetitie te ontlopen.

De eerste helft speelde JEKA prima voetbal op het complex van de Club Zonder Naam en creëerde het drie 100 procent kansen, maar maakte het slechts een doelpunt. Wel een hele mooie goal door de man in vorm bij de Bredase Tricolores; Jens Bakker (foto). De 0-1-ruststand werd na de thee echter weggepoetst. Het tweede bedrijf was namelijk totaal voor Cluzona en de bezoekers van coach Ivo van Moergestel liepen achteruit. De onvermijdelijke gelijkmaker was wellicht verdiend, maar viel wel pas in de 89ste minuut.

JEKA-captain Jules Philippart praatte na de remise met Voetbalinbreda.nl. “Door hun late doelpunt voelt het erg zuur, maar onze keeper Arthur de Liefde keepte een geweldige pot. Dus ergens is een 1-1 een terechte uitslag. We zijn goed bezig met goed voetbal en zondag is voor ons een cruciale pot bij concurrent Victoria ’03 waar we met veel vertrouwen naar toe gaan, het is nu alleen tijd om vertrouwen om te zetten in daden”, aldus de geblesseerd uitgevallen routinier, die komend weekend wel fit lijk te zijn.

Cluzona – JEKA 1-1 (0-1)
0-1 Jens Bakker, 1-1 Cluzona.