Datum: zondag 17 november 2019, 17:13 - Auteur: Redactie

Tweedeklasser JEKA kwakkelt ook in de beker, derdeklasser wint in Breda

In 2E wil het niet vlotten voor JEKA, maar ook in het bekertoernooi toonden de Bredanaars geen beterschap. SC Gastel won na een sterke eerste helft.

Sportpark Tussen de Leijen zag een vreselijke eerste helft. Het bezoekende team scoorde een knappe goal en de vraag was hoe de gastheren van trainer Bas Liebregts zich zouden herpakken gezien de toch al slechte vorm dit seizoen.

JEKA herpakte zich echter prima en kwam terug in de wedstrijd dankzij een treffer van routinier Jaap Luitjes. De gelijkmaker die nodig was voor beslissende strafschoppen viel niet meer.

Voetbalinbreda.nl praatte kort met middenvelder Jules Philippart. “We speelden voor het eerst een nieuw systeem. Voor rust waren we zwaar ondermaats, maar na rust knokten we als gekken.”

”We zitten gewoon helaas in de hoek waar de klappen vallen. Hun 0-2 was niet over de doellijn, maar dat is geen excuus. Ik weet ook niet meer wat ik erover moet zeggen.”

JEKA – SC Gastel 1-2 (0-2) 0-1 en 0-2 SC Gastel, 1-2 Jaap Luitjes.