Datum: zondag 14 oktober 2018, 16:22 - Auteur: Redactie

JEKA neemt een punt mee na bezoek aan VOAB

JEKA is nog altijd niet in het bezit van een zege in 2E. Zondagmiddag speelde de Bredase promovendus voor de derde keer op rij gelijk. Het voetballend sterke VOAB was ditmaal de tegenstander.

In een zeer spannende wedstrijd waarin beide kampen elkaar het vuur aan de schenen legden, opende Randy Klees de score in Goirle namens het bezoek. De thuisclub, die onlangs bij Beek Vooruit met 4-4 remiseerde en een goede indruk achter had gelaten, boog de achterstand knap om. Plots stond het tot ergernis van het meegereisde publiek 2-1.

Het was Rutger Schalks die een punt redde voor de Tricolores en daarmee zorgde voor een nog betere sfeer na afloop bij Oncle Jean en Boerke Verschuren in het Ginneken, waar het team genoot van een hapje en een drankje. JEKA-coach Bas Liebregts tegenover Voetbalinbreda.nl. “Het ging gelijk op, maar er zat meer in, dus dat is zonde. We zijn desalniettemin fantastisch bezig.”

Toch is er dus nog geen driepunter bemachtigd. Volgend weekend de kans om dat wel te bewerstelligen. Dan is Zundert de tegenstander op sportpark Tussen de Leijen.

VOAB – JEKA 2-2 (1-1)
0-1 Randy Klees, 1-1 en 2-1 VOAB, 2-2 Rutger Schalks.