Datum: zondag 21 oktober 2018, 16:27 - Auteur: Redactie

JEKA rekent voor rust al af met Zundert en heeft eerste driepunter binnen

JEKA wachtte na vier duels op zijn eerste zege in 2E en die kwam er zondagmiddag. De Bredase promovendus rekende in de eerste helft al af met Zundert.

Na drie remises op rij vonden de Tricolores het wel genoeg: het zoet van een overwinning, dat vorig seizoen tijdens het kampioensjaar zo vaak werd geproefd, werd node gemist. En dus startte JEKA furieus op sportpark Tussen de Leijen, waar Koen Vereecken het thuispubliek als eerst liet applaudisseren. De thuisclub wervelde en kwam op 2-0 dankzij Randy Klees en die treffer bleek uiteindelijk de mooiste van de middag.

In een aanval waarin één keer raken verplicht leek, stak Merijn Notenboom zijn kompaan Sam Vogels weg, die op zijn beurt Klees bediende. De rappe vleugelspits was bij de tweede paal klaar voor een volley: 2-0. Klees bepaalde de ruststand ook nog op 3-0 en dat bleek tevens de eindstand. Winnend trainer Bas Liebregts kwam superlatieven tekort om de prestatie van zijn ensemble te omschrijven, zo tekende Voetbalinbreda.nl op.

“We speelden een zeer, maar dan ook zeer goede pot voetbal”, opende de jonge oefenmeester zijn lofzang. “Wat waren we safe. We speelden een zeer volwassen tweede helft, met discipline in alles. Ik heb echte strijders gezien. Voor rust wervelden we. Het was fantastich.” Volgend weekend kan Jeugdig Enthousiamse Kan Alles zijn winning streak vervolgen: dan volgt de uitwedstrijd bij het lager geklasseerde Uno Animo.

JEKA – Zundert 3-0 (3-0)
1-0 Koen Vereecken, 2-0 en 3-0 Randy Klees.