Datum: zondag 3 november 2019, 19:13 - Auteur: Redactie

JEKA speelt goed in Waalwijk, maar WSC pakt de volle buit

Het is natuurlijk mosterd na de maaltijd, maar JEKA had met zijn spel meer verdiend op het gras van WSC. In 2E was de Waalwijkse gastheer uiteindelijk overwinnaar van de krachtmeting.

Een uitwedstrijd ongeslagen doorkomen: het lukt JEKA nog niet dit seizoen. Zondag volgde de derde pot op verplaatsing dit seizoen en wederom kon de ploeg van coach Bas Liebregts geen resultaat overleggen na ruim anderhalf uur bikkelen op het gras van WSC. De thuisploeg nam de leiding na een foutje van de vorige week nog uitstekend keepende Dennis van Duin, maar Randy Klees (foto, midden) benutte een strafschop en dus leken de Bredanaars af te stevenen op een punt.

Toch werd het 2-1 en middenvelder Jules Philippart had het nodige te vertellen aan Voetbalinbreda.nl. “We moeten niet te veel naar de leidsman kijken, alleen het valt nu niet onze kant op. De arbiter gaf geel en geen rood toen een speler van WSC een ellleboogstoot uitdeelde. Echt belachelijk. De scheidsrechter was dramatisch. Zelf hebben we oprecht goed gespeeld, vooral het eerste uur.”

Volgend weekend moeten de Tricolores hun borst weer nat gaan maken. Dan wacht het uitduel met Rijen, dat twee punten meer heeft dan JEKA, dat op zijn beurt slechts een punt meer heeft dan hekkensluiter DESK.

WSC – JEKA 2-1 (0-0)
1-0 WSC, 1-1 Randy Klees (pen.), 2-1 WSC.