Datum: zondag 8 mei 2022, 15:03 - Auteur: Redactie

JEKA verliest thuiswedstrijd van titelkandidaat RBC

Ondanks een puike eerste helft, trok JEKA zondagmiddag in 2E aan het kortste eind. Hoogvlieger RBC was simpelweg te goed voor de Bredanaars.

De Tricolores begonnen prima tegen de oranjehemden uit Roosendaal, kregen zelfs een paar kansjes, maar konden die niet omzetten op een zonnig sportpark Tussen de Leijen. De voormalige profclub wel, tot twee keer toe zelfs, waardoor de ploeg van trainer Ivo van Moergestel een ingecalculeerde nederlaag leed. 

Voetbalinbreda.nl vroeg na de pot of aanvoerder Jules Philippart het een logisch verlies vond gezien de verschillen op de ranglijst tussen de twee teams. “Ons eerste half uur was voetballend gezien wellicht één van onze beste fases van dit seizoen, We vergaten de kansen af te maken en dat doet ons de das om.”

“Maar over het geheel genomen hebben wij terecht verloren van een hele goede tegenstander. Ik denk dat VOAB en RBC echt boven de rest uitsteken”, besloot de in de achterhoede spelende middenvelder zijn verhaal. JEKA is bezig om zich veilig te spelen en dat lijkt ook wel te gaan lukken de komende weken.

JEKA – RBC 0-2 (0-1)
0-1 en 0-2 RBC.