Datum: donderdag 19 oktober 2023, 19:58 - Auteur: Redactie

JEKA is in vorm en wint restant gestaakt duel met FC Engelen

JEKA heeft donderdagavond gewonnen van FC Engelen in 2C. Het duel werd eerder deze maand nog uitgesteld en wat later gestaakt, maar de Bredanaars konden na een 1-1-stand alsnog winnen in Den Bosch, waardoor de gedeelde tweede plek een feit is.

.

In de 42ste minuut bij een 1-1-tussenstand (JEKA-goal van Mehmet Sari) was er een overtreding, waarbij een JEKA-speler werd geraakt tegen zijn hoofd. Hij lag minutenlang bewusteloos en onder het bloed op het veld en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De speler in kwestie, doelpuntenmaker Sari, was er donderdagavond weer ‘gewoon’ bij en zag hoe de formatie van trainer Maikel Nijst de driepunter wist te pakken.

De tweede helft werd namelijk prima uitgespeeld door het bezoek uit Breda, al vielen er nog wel veel gele kaarten. Spelmaker Merijn Notenboom stak Jilles Bos weg en de youngster prikte de 1-2 binnen. Uiteindelijk werd het ook nog 1-3 door een eigen doelpunt. JEKA won het duel, dat hervat werd na een minuut stilte voor de onlangs overleden keeper van FC Engelen 4, die dankzij een botsing en de schade aan zijn hoofd het leven moest laten.

FC Engelen – JEKA 1-3 (1-1)
1-0 FC Engelen, 1-1 Mehmet Sari, 1-2 Jilles Bos, 1-3 eigen doelpunt.