Datum: zondag 17 maart 2024, 16:01 - Auteur: Redactie

JEKA ziet lijdzaam toe hoe Roosendaal alle punten pakt

In 2C leed JEKA zondagmiddag een dure nederlaag op eigen grondgebied. Roosendaal nam alle punten mee naar huis.

Op sportpark Tussen de Leijen waren de Tricolores niet indrukwekkend bezig. De Roosendaalse gasten braken de ban, maar zagen hoe Rutger Schalks op prachtige wijze de gelijkmaker op het scorebord liet programmeren. En na rust werd het zelfs 1-2, tot onvrede van het thuiskamp. Toch kreeg de thuisclub gouden kansen op een late gelijkmaker, maar tot tweemaal toe pakte de vijandelijke keeper een ‘klutsbal’.

“We kwamen niet goed uit de startblokken en speelden een slechte eerste helft. We herpakten ons na rust, maar stonden toen weer te klungelen bij de 1-2”, baalde JEKA-coach Maikel Nijst, toen hij na afloop met Voetbalinbreda.nl sprak. Hij moet zijn team klaarstomen voor het lastige uitduel met directe concurrent Bavel van komende zondag. In de strijd om handhaving voor beide ploegen een duel van eminent belang.

JEKA – Roosendaal 1-2 (0-1)
0-1 Roosendaal, 1-1 Rutger Schalks, 1-2 Roosendaal.