Datum: zondag 24 september 2023, 19:00 - Auteur: Redactie

Jeroen Ooms slaat weer toe en bezorgt TSC goud

Promovendus TSC heeft meteen indruk gemaakt in 1E. Zondagmiddag wonnen de Oosterhouters van Sarto dankzij een treffer van nieuweling Jeroen Ooms.

De verwachtingen waren hooggespannen op sportpark de Warande. Hoe zou TSC het een niveau hoger doen? Het antwoord luidde simpel: goed. Het bezoek uit Tilburg en de gastheren hielden voor rust gelijke tred met elkaar, al hadden Tim Rubenkamp en Jeroen Ooms moeten scoren oog in oog met de vijandelijke doelman, maar na een minuut of 65 sloeg Ooms (foto) dan toch toe. De immer doelgerichte aanvaller liet zien niet alleen bij vierdeklasser TVC Breda te kunnen knallen en legde een bal keurig in de verre hoek.

Na negentig minuten en een beetje bleek zijn uithaal goud waard, want TSC hield de nul en zo sleepte de formatie van trainer Ad Looijmans de volle buit binnen. Captain Ryan Snoeren sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl. “Het was vooral heel veel strijd wat we op de mat hebben gelegd. We moesten in de eerste helft al twee keer scoren, maar gaven aan de andere kant geen echt grote kansen weg, Als je zo kan beginnen in de eerste klasse en zo’n pot op de mat legt kan het een mooi seizoen worden.”

TSC ZO – Sarto 1-0 (0-0)
1-0 Jeroen Ooms.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss