Datum: zaterdag 28 januari 2023, 13:06 - Auteur: Redactie

Jeroen Ras wordt de nieuwe trainer van The Gunners

Zaterdag vierdeklasser The Gunners heeft zaterdag aan Voetbalinbreda.nl bekend gemaakt een nieuwe hoofdcoach te hebben gevonden. Jeroen Ras (foto) is komende zomer de opvolger van Brian Piris.

“Jeroen Ras is een bekende voor de club”, begint voorzitter Mario van der List zijn betoog. “Hij heeft verschillende jeugdteams getraind en traint momenteel het tweede elftal. Jeroen heeft onlangs succesvol de cursus afgerond en mag aan zijn eerste klus als hoofdtrainer beginnen. In dit geval is het bijkomend voordeel dat Jeroen goed zicht heeft op zowel de huidige selectie als op de aanstormende jeugd.”

“Naast ons huidige beleid om zoveel als mogelijk de jeugd een kans te geven richting selectie willen we ook onze trainers, die de ambitie hebben om verder te gaan in het trainersvak, een kans geven in te stromen in het trainerswereldje”, aldus de bestuurder uit de Haagse Beemden. De 40-jarige Ras zelf sprak ook met deze website. “Het is voor mij een bijzonder moment. Ik ben zeer blij met deze kans”

“Ben ervan overtuigd dat er een vruchtbare samenwerking volgt. Ik ken de club en spelers door,- en door en ben dan ook vooral zeer blij dat deze beslissing breed gedragen wordt door bestuur, spelers én Technische Commissie. Voor mij is het bijzonder omdat ik een echte ‘Gunner’ ben. Ik denk dat ik de eerste trainer ooit ben van de club die zowel als speler en als trainer alle elftallen doorlopen heeft.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss