Datum: vrijdag 18 oktober 2019, 14:09 - Auteur: Redactie

Jonge Beek Vooruit-speler overleden na tragisch ongeval

Bart Ormel (19) is afgelopen dinsdag overleden. Het geliefde lid van Beek Vooruit belandde in een tragisch ongeval op 17 september jongstleden in Valencia.

“Bart heeft 4 weken lang gevochten op de Intensive Care in het La Fe ziekenhuis aldaar.
Bart liep stage in Valencia aan het begin van zijn derde studiejaar Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda.”

“Bart heeft vanaf zijn 7e jaar bij Beek Vooruit gevoetbald. Jarenlang was hij selectiekeeper. In 2017 is Bart samen met zijn vrienden een vriendenteam begonnen, ook wel de A2//FC de Deuren genoemd. Door de jaren heen is de derde helft steeds belangrijker geworden; dit uitte zich in spraakmakende themafeestjes.”

“Bart had het vermogen om mensen samen te brengen. Hij was op zijn leeftijd al een compleet en volwassen persoon. Zijn lach en streken zal men nooit vergeten”, zo vertelt de club uit Prinsenbeek vrijdag op hun site. Alle seniorenteams houden voor aanvang van alle wedstrijden een minuut stilte komend weekend.

Namens Voetbalinbreda.nl wensen wij alle familieden en vrienden van Bart en Beek Vooruit alle mogelijke sterkte toe met dit vreselijke verlies. Gecondoleerd.