Datum: vrijdag 7 juni 2019, 15:53 - Auteur: Redactie

Jules Philippart wint de ‘ViB-divisie’ na spannende finale

VIDEO – In een werkelijk ijzingwekkende finalestrijd heeft Jules Philippart (JEKA) de eerste ‘ViB-divisie’ op zijn naam geschreven. Na ‘sudden death’ versloeg hij Nenad Ristanovic (Advendo).

Op sportpark Tussen de Leijen, het thuisfront van Philippart (foto, rechts), was het onder het toeziend oog van tientallen mensen nog gezellig ook. Voor Philippart waren onder meer zijn vader en ploegmaat Koen Vereecken komen kijken, en ook de vader van Ristanovic en vrienden Fatih en Ekrem Avci kwamen bijvoorbeeld een kijkje nemen.

De hoofdrolspelers schoten er in de serie van tien ballen slechts twee ballen op de lat, waarbij Ristanovic (foto, links) als laatst aan de beurt was en drie pogingen had om de finale te winnen, maar hij faalde. In de sudden death-serie schampte Philippart bij de vierde poging de lat en omdat Ristanovic ervoor had gemist, was het over en sluiten.

Een paar dagen later vond de prijsuitreiking plaats bij de sponsor van dit item: Soccer Fanshop in Breda een de Haagdijk 35. Ristanovic kreeg een troostprijs als nummer 2: hij koos een bal van Internazionele uit voor zijn zoontje Andrej. Philippart mocht de hoofdprijs hebben: hij koos een paar roze Adidas-kicksen. Check de video hier onder!