Datum: zondag 26 mei 2019, 16:55 - Auteur: Redactie

Kampioen PCP vermorzelt Molenschot en feest door

PCP gaat vrolijk door met vieren. De kersverse kampioen van 5B kreeg zondagmiddag Molenschot op bezoek en haalde verwoestend uit.

Het was op sportpark Lage Kant een feestwedstrijd voor de Brabantparkers. Na het behalen van de titel vorig weekend bij SSW diende Molenschot als kanonnenvoer. “Maar de eerste tien minuten waren we veel sterker en vergaten we te scoren”, vertelde de Bredase Molenschot-coach Lorenzo Boudewijns aan Voetbalinbreda.nl. “Daarna was de pijp al ver leeg bij ons. We hadden de dag ervoor ons jaarlijkse teamuitje dus de meesten hadden meer bier dan bloed door hun aderen stromen”, aldus de toekomstig coach van Boeimeer ZA.

Enfin, de equipe van trainer Peter Maaskant had er maling aan. Het weer was goed, het complex was versierd met schitterende spandoeken waarop enkele inmiddels vertrokken grondleggers voor het huidige succes nog werden gepromoot. De sfeer zat er prima in, zeker toen de Bredanaars tien goals scoorden en de naar een vriendenteam van SAB vertrekkende goalie Jeffrey van Duuren de nul hield. Volgend seizoen andere koek voor de groenhemden, als de zondag vierde klasse wacht. De vraag is hoe de kleine volksvereniging zich daar door heen zal slaan.

PCP – Molenschot 10-0 (5-0)
1-0, 2-0 en 3-0 Remco Hendriks, 4-0 en 5-0 Serginio Martial, 6-0 en 7-0 Bryan Veth, 8-0 Ercan Boyraz, 9-0 en 10-0 Arturo Diego.