Datum: zaterdag 25 november 2023, 16:02 - Auteur: Redactie

Knotsgekke uitslag bij kelderkraker DVVC versus UVV ’40

In 4B kon hekkensluiter DVVC weer een puntje bijschrijven na het eerste punt van vorig weekend. In Dongen speelde het gelijk tegen UVV ’40, dat een plek hoger staat met vier punten.

Beide gedoodverfde degradatiekandidaten scoorden er flink op los, waar DVVC de leiding nam. Maar een eigen goal, een treffer van Bas Verburgt en opnieuw een eigen doelpunt zorgden er voor dat de spelers uit Ulvenhout met nog twintig minuten op de klok met 1-3 voor stonden. Na de 2-3 ontstond er echter paniek en kwamen de gastheren op 3-3. Toch maakten de gasten nog de 3-4 via de geslepen routinier Joëll Maas, maar vijf minuten voor het einde en scoorde DVVC de 4-4 na een vermeende overtreding op keeper Jorg Feskens, waarvoor niet gefloten werd.

“Dus dit is wel een teleurstelling, al hadden we aan het begin van de week maar elf spelers, uiteindelijk zijn Joëll Maas (oud-UVV 1) en Guus Meerendonk nog aangesloten. Mooi is dat Lucas Umar weer minuten kon maken en dat Sebastiaan Tabak volgende week weer terug is na een paar weken vakantie. Voor de neutrale toeschouwer was het in ieder geval een leuke pot”, aldus UVV-trainer Niels van Dongen na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

DVVC – UVV ’40 4-4 (1-3)
1-0 DVVC, 1-1 eigen doelpunt, 1-2 Bas Verburgt, 1-3 eigen doelpunt, 2-3 en 3-3 DVVC, 3-4 Joëll Maas, 4-4 DVVC.