Datum: zaterdag 11 november 2023, 16:47 - Auteur: Redactie

Koploper SCO lijdt eerst nederlaag van het seizoen

In 3D gleed promovendus SCO voor het eerst onderuit. Zaterdagmiddag verloor de ploeg uit Oosterhout op het gras van Heukelum.

In de eerste helft was er niks aan de hand voor SCO, via Ferri Kastelijns en Noa Peeters (foto) kwamen de gasten eenvoudig op voorsprong, terwijl de thuisclub niet eens een schot op goal kon lossen. Na rust kregen de bezoekers een goede kans om op 0-3 te komen, maar die we misten ze. Na dat moment maakte Heukelum ietwat gelukkig de 1-2, die werkelijk uit de lucht kwam vallen en bij SCO stortte het toen helemaal in.

“De energie was eruit en we kwamen niet meer tot fatsoenlijke aanvallen. Heukelum rook zijn kans, ging fysieker en opportunistischer spelen, waar wij totaal geen grip meer op hadden. Door persoonlijke fouten die we normaal niet maken komen ze op 2-2 en 3-2. Totaal onnodig tegen zo’n ploeg, maar dit bewijst maar weer dat wij elke wedstrijd 100 procent inzet moeten leveren omdat je anders tegen elke ploeg een zeperd op kan lopen”, baalde SCO-coach Maikel Cohen toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

Heukelum – SCO 3-2 (0-2)
0-1 Ferri Kastelijns, 0-2 Noa Peeters, 1-2, 2-2 en 3-2 Heukelum.