Datum: zondag 17 maart 2019, 17:01 - Auteur: Luke Thomas

Kwakkelend Bavel weet opnieuw niet te winnen in 2019

Na de saaie 0-0 van twee weken geleden waren ze in Bavel zondagmiddag wel weer toe aan wat doelpunten. Maar die wens werd niet gehoord in 3B. Baardwijk gaf zich niet zomaar gewonnen en weer werd de hatelijke brilstand het eindresultaat.

Bavel en Baardwijk zijn twee teams van soortgelijke kwaliteit. Beide staan comfortabel in het linker rijtje, zoekend naar een plekje hogerop. Maar dan moet er wel gewonnen en gescoord worden. Iets wat Bavel de laatste weken moeilijk afgaat. 3 februari scoorde de dorpelingen voor het laatst.

Twee weken geleden sprak trainer Osman Erbas van een typische 0-0-wedstrijd. Dat was ditmaal niet het geval. “We hebben echt een heel degelijke wedstrijd gespeeld. Helaas ontbreekt het op het moment aan scorend vermogen, hoewel het vertoonde spel prima was. Op basis van het veldspel hadden wij wel de overwinning eerder verdiend dan Baardwijk”, citeerde Voetbalinbreda.nl de oefenmeester.

Maar helaas betekent geen doelpunten vaak weinig punten. Met weer een gelijkspel op zak ontvangt Bavel het gelijkgekleurde Groen-Wit, dat een plekje hoger staat op de ranglijst.

Bavel – Baardwijk 0-0.