Datum: zondag 16 oktober 2022, 15:33 - Auteur: Redactie

Kwartet van De Meijer bezorgt UVV ’40 de eerste overwinning

Met Sebastian de Meijer in een glansrol pakte degradant UVV zijn eerste zege in 4C. Zondagmiddag was promovendus Neerlandia ’31 nog wel even lastig, maar verloor alsnog.

Op sportpark Jeugdland liet de Zeeuwse puntspeler van de ploeg uit Ulvenhout zijn klasse zien. Hij maakt zijn goals al jaren. Voorheen in Zeeland, tegenwoordig in het Bredase dorp. De 1-0 was van De Meijer, maar toen de bezoekers uit Dorst de gelijkmaker aan lieten tekenen, schoot hij er nog eens twee bij: loepzuivere hattrick binnen drie kwartier: klasse.

In de tweede helft stribbelde Neerlandia nog tegen met de aansluitingsgoal, maar het slotakkoord was voor wie anders dan de Meijer, die zijn kwartet daarmee voltooide. Vier goals van zijn makelij, leverden drie punten. De eerste driepunter van de campagne. Hoog tijd voor Voetbalinbreda.nl om bij te praten met de winnende coach Marco van Dijnsen.

“Het was een heerlijke overwinning, met een uitstekende Sebastian de Meijer en Sjoerd Den Dekker, die we nodig hadden. Ruud Heestermans keerde terug na een blessure en heeft een half uur gespeeld. En ook Sjef der Kinderen onder de lat deed het prima. Een gedegen driepunter”, zo besloot de ervaren oefenmeester, die volgend weekend vrij heeft.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

UVV ’40 – Neerlandia ’31 4-2 (3-1)
1-0 Sebastian de Meijer, 1-1 Neerlandia ’31, 2-1 en 3-1 Sebastian de Meijer, 3-2 Neerlandia ’31, 4-2 Sebastian de Meijer.