Datum: zaterdag 12 november 2022, 17:45 - Auteur: Redactie

The Gunners kwakkelt weer en glijdt uit bij Alliance

Zo’n 30 procent van de competitie zit er al op in 4C en The Gunners bungelt onderin de ranglijst. Zaterdag verloor de ploeg uit Gageldonk bij Alliance.

In Roosendaal leek het nog zo’n mooie middag te worden voor de equipe uit de Haagse Beemden. Spits Daniël Zwanenburg opende namelijk de score en de ruststand pakte daarmee voordelig uit voor The Gunners. Maar in het tweede bedrijf ging het helemaal mis voor de Bredanaars: Alliance maakte gelijk, kwam op voorsprong en besliste de wedstrijd in de laatste minuut: 3-1.

De verliezers van trainer Brian Piris zitten in zwaar weer en zijn de top van de ranglijst, een plek waar The Gunners voor aanvang van het seizoen heilig in geloofde, volledig kwijt. Vier punten uit zes competitiewedstrijden en een negatief doelsaldo: de sportieve crisis ligt op de loer. Tel daarbij op het gemis van de vorige week zwaar geblesseerd geraakte Timo Trentelman, en er blijft weinig over om te lachen.

Voetbalinbreda.nl vroeg na afloop aan captain Eljay Hoed waar de schoen wringt. “We zijn gewoon ongelukkig. Het valt allemaal verkeerd voor ons, want we hebben best goed gespeeld. We kregen nog een paar grote kansen en verdienden een vrije trap vlak voor de 3-1, dus we zijn nu gewoon even ongelukkig, helaas.” Volgend weekend moet The Gunners winnen, als laagvlieger en wijkrivaal Boeimeer op bezoek komt.

Alliance – The Gunners 3-1 (0-1)
0-1 Daniël Zwanenburg, 1-1, 2-1 en 3-1 Alliance.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss