Datum: zaterdag 27 januari 2024, 19:36 - Auteur: Redactie

Laagvlieger Woudrichem stunt op het gras van SCO

In 3D was titelkandidaat SCO niet in staat om te overtuigen zaterdagmiddag. In Oosterhout was het bezoekende Woudrichem de sterkste op het terrein van de promovendus.

Op sportpark de Elskens sloegen de bezoekers hard toe: 0-1 en 0-2 en de blauwhemden moesten voor het eigen publiek een klein wonder verrichten om alles te doen kantelen. Pas na rust, in de 65ste minuut om precies te zijn, kwamen de gastheren op 1-2 via Noa Peeters (foto). Daarna werd er nog flink aangedrongen door SCO met een schot op de paal van Robin Tielemans, een afgekeurde goal wegens buitenspel van Axel Kastelijns, maar het mocht niet meer baten. De verrassende thuisnederlaag werd een feit.

“We wisten vooraf dat Woudrichem niet kwam om te voetballen en dat bleek, ze speelden zwaar anti-voetbal, maar goed geen excuses. Wij geven zelf met name de eerste helft totaal niet thuis. Laag baltempo, slecht positiespel en met name niet het vuur wat je verwacht als je om een periodetitel speelt. Helaas maar koppen omhoog en door, winst na carnaval bij BLC levert alsnog de periodetitel op”, aldus SCO-coach Maikel Cohen tegen Voetbalinbreda.nl.

SCO – Woudrichem 1-2 (0-2)
0-1 en 0-2 Woudrichem, 1-2 Noa Peeters.