Datum: zondag 20 oktober 2019, 16:16 - Auteur: Redactie

Gelijkmaker Guus van der Wolf helpt Groen-Wit niet tegen Virtus

Groen-Wit zit even in een negatieve cyclus. In 3B kwam Virtus op bezoek zondagmiddag en die club bezorgde de Bredanaars de tweede zeperd op rij.

Het bezoek uit Zevenbergen was uiterst effectief en trof voor rust al tweemaal het doel van keeper Scott Colkin. Tussendoor scoorde de jonge Guus van der Wolf nog wel, maar dat bleek niet voldoende. Met de weer fitte Koen Vaas in de spits werd er gek genoeg niet meer gescoord, als had Zakaria Zerouali misschien nog wel een penalty moeten krijgen vlak na rust. In plaats van 2-2 werd het na een stuiterende voorzet knullig 1-3.

”Het eerste en het derde doelpunt vielen met een beetje pech, maar we hebben gewoon te weinig rendement gehaald uit het balbezit. We missen scorend vermogen. We startten in een meer dan behoorlijke basis. Dus had er alle vertrouwen in. Virtus heeft gewoon een hele degelijke pot gespeeld”, aldus coach Martijn van Galen in een reactie aan Voetbalinbreda.nl. Komend weekend kruist Groen-Wit de degens met Gilze. Uit.

Groen-Wit – Vitus 1-3 (1-2) 0-1 Virtus, 1-1 Guus van der Wolf, 1-2 en 1-3 Virtus.