Datum: zaterdag 4 december 2021, 01:56 - Auteur: Redactie

Luister nu naar onze derde Bredase Voetbal Podcast!

Mica de Montigny (Voetbalinbreda.nl) en Eljay Hoed (verdediger in het eerste van The Gunners) nemen vanaf nu een Podcast op als het seizoen in volle gang is. Ze nodigen bijna wekelijks een gast uit en gaan dan los over het Bredase voetbal, met soms een uitstapje naar het (internationale) profvoetbal. Lekker ouwehoeren dus over al het voetbal in Breda!

Opnieuw is Adam van Rijckevorsel te gast. De beginnend zaakwaarnemer, internetondernemer en ex-speler van clubs als Groen-Wit en Beek Vooruit schuift bijna elke week aan. Voor onze komende Podcast is Mouhcine Zerouali (PCP en zaalvoetbalinternational van het Nederlands Elftal te gast) dus blijf vooral luisteren, want er schuiven vanaf zo nu en dan gasten aan.

In onze derde Podcast bespreken we de Netflix-tips van Eljay nu we allemaal in een avondlockdown zitten. En Adam is boos omdat zijn ‘landgenoot’ Lewandowski de Ballon D’or niet gewonnen heeft. Mica is op zijn beurt weer boos op eethuis Faffie, omdat de Roti daar twee euro duurder is geworden. Verder gaat het gelukkig vooral over het amateurvoetbal in onze mooie stad, dus veel plezier!