Datum: zondag 5 februari 2023, 17:26 - Auteur: Redactie

Flitsend Madese Boys legt dolend Bavel op de pijnbank

Bavel is zondagmiddag zijn koppositie kwijt geraakt op een manier die de wenkbrauwen doet fronsen. Madese Boys won met klinkende cijfers in 3B.

Sportpark de Roosberg heeft zich zelden zo geschaamd voor zijn vlaggenschip. De formatie van trainer Coen Rijppaert, die net als de aanhang droomt van de titel na een degradatiejaar, werd binnen elf minuten van de mat geveegd door de Boys uit Made. Na de slechte 0-0 van vorig weekend bij Terheijden, stonden de Bredase dorpelingen deze keer met 4-0 achter tijdens de pauze.

En in het tweede bedrijf werd het alleen nor maar erger. Madese Boys prikte er nog twee bij en hield achterin alles potdicht. Hoog tijd voor Voetbalinbreda.nl om met de captain van de laatste jaren te praten: Erik Meijerink. “Net als vorig weekend hadden we last vaan algehele malaise. Niemand gaf thuis, het was een offday. Het wordt tijd voor een avondje bowlen en steengrillen”

Bavel – Madese Boys 0-6 (0-4)
0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5 en 0-6 Madese Boys.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss