Datum: vrijdag 22 maart 2024, 23:52 - Auteur: Redactie

Martijn van Wanrooy verruilt WDS ’19 voor SV Reeshof

De meest succesvolle trainer van WDS ’19 van deze eeuw heeft een nieuwe club gevonden. Martijn van Wanrooy gaat SV Reeshof trainen na de zomer.

Vorig decennium was de Haagse oefenmeester al coach van de oudste amateurclub van Breda en destijds bewerkstelligde hij al een plek in de zondag derde klasse, daar waar de blauwhemden eerder nog in de vijfde klasse acteerden. Sinds dit seizoen was Gino Macnack al gelijkwaardig aan hem in de dug-out, tot eerder dit kalenderjaar duidelijk werd dat de jongeling komend seizoen alleen hoofdtrainer gaat worden. Van Wanrooy ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en vond die dus redelijk snel.

“Na vier mooie jaren in Breda is het nu tijd om het weer eens dichter bij huis te zoeken. Bij Reeshof tref ik een mooie spelersgroep met heel veel potentie. De gesprekken met bestuur en spelers zijn vanaf het begin heel hartelijk geweest en heb enorm veel zin om te mogen starten. Bij WDS hoop ik uiteraard af te sluiten met weer de winst derde periode en ik ben er van overtuigd dat het Reeshof gaat lukken om zich veilig te spelen in de zondag derde klasse”, aldus de sympathieke voetbalman tegen Voetbalinbreda.nl