Datum: zondag 19 november 2023, 17:18 - Auteur: Redactie

‘Maserati’ brengt Groen-Wit in blessuretijd in extase

In 3B worstelde Groen-Wit, maar het won weer eens. Zondagmiddag leek Gudok punten over te gaan houden aan de wedstrijd in Princenhage, maar Imad Zriouil (foto) zorgde voor ontlading.

Het dit seizoen tegenvallende Groen-Wit was verplicht te winnen van Gudok. Het bezoek uit Tilburg had echter geen ontzag voor de regerend bekerhouder en nam na een doelpuntloze eerste helft brutaal de leiding aan de Postillonstraat in de 54ste minuut. Lang duurde de vreugde van het uitkamp echter niet. Cheyondre Richardson bediende Yazid Shrir, die zijn goaltje weer meepikte en de stand op gelijke hoogte bracht.

Daarna volgden zo’n 40 ijzingwekkende minuten en in de extra tijd kwam er dan toch een winnaar. In extremis ontving Jeremy Goveia een bal aan de zijkant, die hij perfect bij de tweede paal legde. Linksback Zriouil, Maserati genoemd vanwege zijn rushes langs de lijn, volleerde het leer van een meter of drie hard binnen en bracht het thuispubliek in exatase. Ook coach Oualid Saadouni was dolblij toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

“Dit was een gekke wedstrijd. Een 1-1-wedstrijd, maar als je dan zo laat in de wedstrijd de winnende goal maakt, dan is dat natuurlijk heerlijk ondanks het feit dat een gelijkspel wel terecht was geweest. Of ik opgelucht ben? Zwaar.”

Groen-Wit – TSV Gudok 2-1 (0-0)
0-1 TSV Gudok, 1-1 Yazid Shrir, 2-1 Imad Zriouil.