Datum: zondag 1 mei 2022, 16:36 - Auteur: Redactie

SAB en Raamsdonk delen de puntjes bij rentree Snoeren

Het leek er even op dat SAB weer eens een wedstrijd zou winnen in 4C, maar Raamsdonk stak er een stokje voor in de slotfase zondagmiddag. Een penalty zette een streep door een feestje van de bezoekers uit Ruitersbos.

Na een doelpuntloze eerste helft was verdediger Wessel Braat de man die de ban brak. Na een afgeslagen corner legde hij de bal heerlijke over de vijandelijke keeper. Een knappe goal van hem: 0-1. En SAB leek de wedstrijd in handen te hebben, maar kreeg slechts een punt. In blessuretijd mocht Raamsdonk een pingel nemen en die vierde het thuispubliek uitbundig: 1-1.

Captain Tonie Snoeren, die na maanden blessureleed tien minuten mocht invallen, stak na afloop de hand in eigen boezem. “We hebben de scheidsrechter eigenlijk een beetje tegen ons gekregen. Ook omdat wij gewoon te veel aan het zeuren waren. Toen kreeg Raamsdonk in de allerlaatste minuut een goedkope penalty”, zo citeerde Voetbalinbreda.nl de routinier.

Daardoor verloor de ploeg van coach Martijn Malinka twee punten, maar kon het wel blij zijn met de rentree van zijn beste speler Snoeren. “Ik ben blij om weer bij de groep te zijn en het gras te voelen, maar het voelde nog niet helemaal geweldig. Ik heb nog extra trainingen nodig om echt volledig fit te raken en dus hopelijk pijnvrij te spelen binnenkort.”

Raamsdonk – SAB 1-1 (0-0)
0-1 Wessel Braat, 1-1 Raamsdonk (pen.).