Datum: zondag 13 oktober 2019, 15:15 - Auteur: Redactie

Advendo gaat weer onderuit, maar heeft wel goed nieuws

Advendo heeft zijn kleinste nederlaag van 5B geleden tot dusver. Zondagmiddag was Molenschot wel duidelijk de baas aan de Bastenakenstraat.

Op sportpark ‘t Kadijkje was het de vraag hoeveel de schade zou zijn na ruim anderhalf uur spelen, maar tegen het bezoek uit Molenschot viel het op zich nog wel mee. De dorpelingen bepaalde de ruststand om 0-3 en zegevierden uiteindelijk met 0-6 in Breda-Noord. De thuisclub blijft zodoende op nul punten met een doelpunt voor en 41 tegen op de laatste positie steken. Trainer Frans van Duuren, die naast de coaching ook regelmatig met de waterzak het veld in moet om geblesseerde spelers te helpen, had nog wel goed nieuws na afloop, toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

“Of ik iets positiefs kan halen uit deze nederlaag? Ja, dat er steeds meer werklust in het elftal komt. En we hebben twee nieuwe spelers, die vandaag ook mee hebben gedaan. Michael Gieskens en Wilbert Hop, die kunnen wij goed gebruiken”, aldus de tot nu toe vooral geplaagde oefenmeester. Nog meer goed nieuws, want Nenad Ristanovic keert volgend weekend terug van een schorsing, die hij vorig seizoen op had. De ervaren allrounder kan nog zeker van toegevoegde waarde zijn. Komend weekend kan hij dus weer meespelen na maanden. Dan wacht het lastige uitduel met SSW.

Advendo – Molenschot 0-6 (0-3)
0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5 en 0-6 Molenschot.