Datum: zondag 13 november 2022, 17:12 - Auteur: Redactie

Molenschot schakelt ijskoud om en verslaat Advendo

Advendo moest zondagmiddag zijn meerdere erkennen in titelkandidaat Molenschot. In 5A waren de Bredanaars niet in staat een vuist te maken in het hol van de leeuw.

Het was geen succesvol bezoek aan het dorp waar de thuisclub de ruststand op 1-0 bepaalde. Na de thee sloegen de gastheren twee keer toe, terwijl het bezoek uit de Hoge Vucht voorin de scherpte miste. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met verliezend trainer Omid Chaab. “We waren zeker niet kansloos. In de beginfase hadden we het betere van het spel en hadden we moeten scoren, maar helaas gebeurde dit niet.”

“In een omschakelmoment werd het 1-0 voor Molenschot. Buiten dat verliep de eerste helft gelijkmatig. Het tweede bedrijf gingen we op zoek naar de 1-1, maar toen sloeg Molenschot toe, wederom vanuit de omschakeling en zo was de 2-0 een feit. We hebben daar vandaag helaas te weinig tegenover kunnen stellen om terug te komen in de wedstrijd. De 3-0 was de genadeklap voor ons.”

Molenschot – Advendo 3-0 (1-0)
1-0, 2-0 en 3-0 Molenschot.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss