Datum: woensdag 12 april 2023, 00:55 - Auteur: Redactie

Na Jeroen Ooms vertrekt ook Romano Rijndorp naar TSC

De zondagploeg van TSC heeft na TVC Breda-topscorer Jeroen Ooms nog een parel uit Tuinzigt gestrikt. Romano Rijndorp (foto) speelt na de zomer ook in Oosterhout.

De tweedeklasser, die via de nacompetitie nog kans zal maken de komende maanden op een plek in de eerste klasse, hengelde eerder deze maand Ooms al binnen. De topschutter krijgt gezelschap van de 17-jarige Rijndorp, die net als Ooms gewild was in de regio. Rijndorp brak in de Corona-crisis door en scoorde als 15-jarige al beslissende doelpunten namens TVC Breda.

De zondag vierdeklasser uit Tuinzigt werd mede door zijn regisserende kwaliteiten kampioen van de vijfde klasse en doet het dit seizoen ook naar behoren. Voor de jonge Rijndorp een prima move zoals hij zelf toelicht. “We hebben een goed gesprek gehad, zij hebben een goede visie. TSC is voor mij een mooie stap en een mooie club”, zo vertelde hij aan Voetbalinbreda.nl.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss