Datum: dinsdag 27 december 2022, 23:50 - Auteur: Redactie

NAC Breda ontslaat hoofdtrainer Robert Molenaar

De werkzaamheden van trainer/coach Robert Molenaar bij NAC houden per direct op. Zijn contract loopt tot het einde van het huidige seizoen, NAC komt qua vergoeding de daaruit voortvloeiende contractuele verplichtingen na.

De reden voor het besluit tot onderbreking van het contract, is dat binnen de organisatie van NAC onvoldoende vertrouwen bestaat in de trainer-coach. Er is, als gevolg van het vertoonde spel en de geleverde resultaten in de eerste seizoenshelft, te weinig draagvlak voor Molenaar als succesvol technisch verantwoordelijke bij het eerste elftal gedurende de tweede seizoenshelft. In dat deel van de competitie wil NAC deelname aan de play offs afdwingen.

Een vertegenwoordiging van de RvC van NAC, bestaande uit Edwin Heeren en Pierre van Hooijdonk, heeft het besluit daags na kerst aan Molenaar mondeling toegelicht en hem daarmee van zijn taken ontheven. De formele ontslagbrief is ondertekend door de interim-directie.

De taken van Robert Molenaar worden voorlopig waargenomen door assistent Ton Lokhoff (foto).

(bron: nac.nl)

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss