Datum: woensdag 13 september 2023, 23:18 - Auteur: Redactie

NAC Breda verrast en ontslaat trainer Peter Hyballa

NAC Breda gaat per direct op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Woensdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat Peter Hyballa op straat is gezet door de Keuken Kampioen Divisie-club.

Voorlopig staat Ton Lokhoff  als verantwoordelijke trainer/coach voor de groep tot het moment dat een definitieve opvolger is gevonden.

Peter Maas, technisch directeur van NAC Breda: “Peter heeft goed gepresteerd vorig seizoen; na zijn aanstelling in de winter, gingen we van positie 12 naar positie 6. In de zomer hebben we selectie en staf verder versterkt om door te kunnen groeien.  Het doorbouwen lukte helaas onvoldoende, juist omdat de samenwerking vanuit de trainer naar zijn werkomgeving onvoldoende werd. We geloven als directie niet dat die situatie nog te repareren is”.

De directie van NAC Breda betreurt het zeer, zowel voor de club als voor Hyballa, dat het besluit tot ontslag genomen moest worden.

(bron: nac.nl)

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss