Datum: vrijdag 26 januari 2024, 23:55 - Auteur: Redactie

NAC Breda stelt teleur en slikt nederlaag in slotseconde

NAC verloor vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie van Helmond Sport. Het uitduel werd pas in extremis beslist.

De thuisploeg begon beter te voetballen en zich steeds nadrukkelijker te melden voor het Bredase doel. Na een uur spelen redde Jan van den Bergh zijn ploeg door op miraculeuze wijze de bal van de lijn te halen.

Aan de andere kant kreeg Thomas Marijnissen ook een flinke mogelijkheid, maar hij zag zijn inzet enkele centimeters over het doel gaan. De wedstrijd leek eindelijk los te komen. Ook de volgende kans was voor Marijnissen die erg bedrijvig was, maar wat geluk miste in de afwerking. Ook invaller Haugen kreeg tien minuten voor tijd de bal niet achter doelman Wouter van der Steen.

In de slotfase van het duel waren de betere kansen voor de ploeg van Bob Peeters. Roy Kortsmit leek nog een punt te redden voor zijn ploeg, maar kon niet voorkomen dat Martijn Kaars in de slotseconde van het duel toch zijn ploeg naar de overwinning schoot.

Een teleurstellend resultaat in Helmond. Vrijdag 2 februari gaat de ploeg van Jean Paul van Gastel een poging doen zich te revancheren, wanneer De Graafschap op bezoek komt in het Rat Verlegh Stadion.