Datum: zondag 12 mei 2024, 15:05 - Auteur: Redactie

Neerlandia ’31 houdt een punt over aan clash met Waspik

In 4B vecht Neerlandia voor handhaving en bij het hoger geklasseerde Waspik boekte de ploeg uit Dorst een goed resultaat. Het onderlinge duel eindigde in een remise.

Bij Waspik een punt bemachtigen is verdienstelijk. En de bezoekers van coach John Janssens kwamen zelfs twee keer op voorsprong. Eerst via Jasper Snijders, waarna de ruststand op 1-1 werd bepaald door de thuisclub. In de tweede helft namen de blauwhemden wederom de leiding: het was Luc van de Hoofden met de goal. Op dat moment drong Waspik aan en kreeg het een penalty. De in vorm verkerende Lars Dilven toucheerde de bal echter, waardoor hij via de binnenkant van de paal terug het veld in kaatste. Uiteindelijk werd het vlak voor tijd toch nog 2-2.

“Een terechte uitslag, we hebben vandaag gestreden als team voor een goed resultaat tegen de nummer 2 op de ranglijst. Helaas moesten we de gelijkmaker kort voor tijd incasseren, alleen kwamen we eerder goed weg, doordat onze keeper een goal voorkwam uit die strafschop van Waspik. Dit geeft ons echter vertrouwen voor de aankomende wedstrijd thuis tegen RCD”, aldus captain Davey Dielemans tegen Voetbalinbreda.nl. Hij is dan verlost van het gips en kan zijn ploeg als vanouds sturen richting een positief resultaat. Dat is nodig om de nacompetitie te ontlopen.

Waspik – Neerlandia ’31 2-2 (1-1)
0-1 Jasper Snijders, 1-1 Waspik, 1-2 Luc van de Hoofden, 2-2 Waspik.