Datum: zondag 21 april 2024, 17:03 - Auteur: Redactie

Neerlandia ’31 moet nederig buigen voor HOV/DJSCR

Voor Neerlandia gaat het seizoen nog moeizaam worden als men niet presteert op korte termijn. Zondag kwam de ploeg uit Dorst tekort bij subtopper HOV/DJSCR.

De eerste helft in Rotterdam was matig van de ploeg van trainer John Janssens. Binnen tien minuten kwamen de Brabanders op een 2-0-achterstand in Zuid-Holland. En na rust werd het zelfs 3-0.

“We hebben het HOV niet moeilijk kunnen maken. In de tweede helft hebben we iets meer kansen weten te creëren, maar helaas is het niet gelukt om een aansluitingstreffer te realiseren”, vertelde teammanager Bas Huijben aan Voetbalinbreda.nl.

Captain Davey Dielemans, die nog een week of twee in het gips zit, luidde de noodklok.We moeten onszelf weer snel gaan herpakken, anders kan het in één keer een hele andere wending krijgen, doelde hij op de rode streep.

HOV/DJSCR – Neerlandia ’31 3-0 (2-0)
1-0, 2-0 en 3-0 HOV/DJSCR.