Datum: zaterdag 12 februari 2022, 18:25 - Auteur: Redactie

Net geen dubbele cijfers voor ontketend Baronie ZA

Baronie is weer terug in de top van de ranglijst. Na de zeperd van vorig weekend, werd het inhaalduel van zaterdag met SSC ’55 op meer dan overtuigende wijze gewonnen in 4D.

Op sportpark de Blauwe Kei was de groene aanvalsmachine niet te stoppen. Max Denisov opende de score al snel en dat bleek de opmaat naar een doelpuntenfestijn. Sem Herijgers verdubbelde de marge en wederom Denisov gooide de deur hard in het slot voor de bezoekers. Pas na de 4-0 van Omar el Kaddouri deed SSC iets terug, maar toen gingen Benjamin Kadic en opnieuw El Kaddouri los met een goal. Sven L’Ami zorgde voor 7-1, waarna de gasten 7-2 maakten. Laurens Kramer pareerde (8-2) en het slotakkoord was voor sterspeler Denisov, die zijn hattrick voltooide.

“Het was een goede wedstrijd van ons”, lachte coach Ricardo van den Bos (foto) tegenover Voetbalinbreda.nl. Zowel in het aanvallen als verdedigen. Door een paar keer goed druk zetten scoorden we, maar ook dankzij mooie aanvallen. Ik had wel meer tegenstand verwacht, want zij hadden nipt van The Gunners, DESK en Dongen verloren. Daarnaast moesten wij ook winnen om niet ver achterop te raken bij onze concurrenten. Of we klaar zijn voor de promotiestrijd de komende maanden? We willen inderdaad meedoen, maar dat is nog ver weg allemaal.”

Baronie ZA – SSC ’55 9-2 (4-1)
1-0 Max Denisov, 2-0 Sem Herijgers, 3-0 Max Denisov, 4-0 Omar el Kaddouri, 4-1 SSC ’55, 5-1 Benjamin Kadic, 6-1 Omar el Kaddouri, 7-1 Sven L’Ami, 7-2 SSC ’55, 8-2 Laurens Kramer, 9-2 Max Denisov.