Datum: zondag 26 februari 2023, 18:37 - Auteur: Redactie

Nummer laatst SAB pakt een punt tegen titelfavoriet VVR

Niemand had het zien aankomen, maar hekkensluiter SAB snoepte zondagmiddag punten af van koploper VVR in 4C. En er had nog meer ingezeten ook voor de Bredanaars.

Op sportpark Ruitersbos zou je voor een gelijkspel minstens zes keer je inleg terugkrijgen bij een weddenschap vooraf, maar uiteindelijk mocht VVR nog tevreden zijn met de remise. Ondanks de voorsprong voor rust, kreeg SAB het bezoek uit Rijsbergen in de tweede helft aan het wankelen. Het was steunpilaar Rick Mertens (foto) die op aangeven van Wessel Braat de 1-1 produceerde.

En het thuispubliek had bijna de volle buit mee kunnen vieren, maar het bleef bij die stand. “Er zat zelfs meer in”, vertelde Mertens na afloop tegen Voetbalinbreda.nl. “Het stond goed vandaag, ook achterin terwijl er spelers niet op hun eigen plek speelden. Er was veel meer beleving en strijd. We hadden niet verwacht een resultaat te halen, maar dat gevoel groeide tijdens de wedstrijd wel.”

De concurrenten onderin deden ook goede zaken, maar voor de Sint Anna Boys kan de weg omhoog vanaf nu ingeslagen worden, vindt Mertens. “Het is zonde dat de concurrentie ook punten pakte, maar hierop moeten we doorpakken.”

SAB – VVR 1-1 (0-1)
0-1 VVR, 1-1 Rick Mertens.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss