Datum: woensdag 13 december 2023, 01:14 - Auteur: Redactie

Een oprechte ode aan een absolute ‘sterspeler’ in Breda

Hij kwam ruim tien jaar geleden in beeld bij Voetbalinbreda.nl en bracht sindsdien zelf duizenden voetballers in beeld. Jos Thommassen (foto), onze trouwe fotograaf gewapend met een indrukwekkende camera en gevoel voor beeldverslaggeving.

Vroeger een felle linksback in Limburg met een goed schot, tegenwoordig de man die werkelijk schitterende foto’s maakt met de duurste lens die hij ooit tot zijn beschikking had. Zijn brood verdient hij als tekenleraar en kunstenaar, maar zijn werk voor dit online platform is al een decennium één van de redenen dat we zoveel bezoekers trekken. Zijn fraaie plaatjes van alle spelers, trainers en toeschouwers van clubs uit ‘onze regio’ Breda dragen veel bij aan de kwaliteit van dit medium.

In de beginperiode van ons bestaan (zomer 2011 en jaren erna) groeiden elk jaar weer, maar inmiddels hebben we het gepresteerd om ruim 12 jaar na oprichting van deze site recordcijfers te halen elke maand. Sinds deze zomer hebben nog nooit zoveel mensen elke maand onze website gebruikt. Daarom zijn we als redactie ontzettend blij dat onze Joske na de vervelende Corona-pandemie met al zijn beperkingen steeds vaker langs de lijn opduikt. Jos, je bent een baas. Vriendelijk dank.

VOOR MENSEN DIE OOK ANDER WERK WILLEN ZIEN VAN JOS THOMMASSEN: KLIK OP DEZE LINK VOOR ZIJN EIGEN WEBSITE!