Datum: zondag 16 december 2018, 17:00 - Auteur: Redactie

Onfortuinlijk Advendo heeft niets aan dubbelslag Utu

Advendo blijft veroordeeld tot het rechterrijtje van 5B. Zondagmiddag ging de wedstrijd bij DEVO wel door ondanks de eerdere sneeuwval, maar zonder succes.

De Bredanaars speelden best een goede wedstrijd, maar hadden pech in Bosschenhoofd. Een pingel tegen en na hands zelf geen pingel krijgen. DEVO scoorde voor de pauze twee goals, terwijl Nenad Ristanovic de kans op de openingsgoal onbenut liet. Toch scoorden de bezoekers van coach Gerrit Bruggeman voor rust via Alper Utu.

Ondertussen had Nenad Ristanovic nog wat kansen laten liggen en liep DEVO uit naar 3-1. In blessuretijd maakte aanvoerder Utu het nog wel even spannend met zijn tweede treffer van de middag, maar een nederlaag konden de rood-witten niet voorkomen, waardoor een plek onderin de ranglijst een feit blijft.

DEVO – Advendo 3-2 (2-1)
1-0 en 2-0 DEVO, 2-1 Alper Utu, 3-1 DEVO, 3-2 Alper Utu.