Datum: zaterdag 23 maart 2024, 18:00 - Auteur: Redactie

ONI verlengt opzienbarende ‘downfall’ van SCO

Promovendus SCO verloor zaterdag opnieuw in 3D. De winterkampioen gaf een 2-0-voorsprong weg tegen ONI en moet nu strijden tegen degradatie.

Sinds de winterstop is SCO volledig de weg kwijt, maar binnen het kwartier stond het op 2-0 tegen ONI. Goals van Nino Doelman en Noa Peeters zorgden voor een comfortabele marge en de gastheer was overduidelijk de betere partij, speelde goed georganiseerd voetbal, goed positiespel en gaven niks weg, maar in de 35ste minuut viel de 2-1 uit het niets.

Nog niks aan de hand, sterker nog, voor rust kreeg de thuisclub nog een paar kansen om uit te lopen. Na rust startte SCO ook prima, maar toen na tien minuten de 2-2 viel was dit een grote tegenslag en kantelde de wedstrijd. Niet dat ONI nu zo goed speelde, maar zij gingen er weer in geloven en maakten zelfs de 2-3.

“Dit was totaal onnodig. Een enorme domper, want alles leek erop dat we vandaag zouden gaan winnen, wat ook moet tegen een tegenstander als ONI. We krijgen wel de complimenten, maar weer geen punten. Ondanks alles heb ik er nog alle vertrouwen in”, aldus SCO-coach Maikel Cohen tegen Voetbalinbreda.nl.

SCO – ONI 2-3 (2-1)
1-0 Nino Doelman, 2-0 Noa Peeters, 2-1, 2-2 en 2-3 ONI.