Datum: zondag 17 november 2019, 22:01 - Auteur: Redactie

Ontketend Terheijden boekt allereerste zege; WDS ‘19 met de week dramatischer

Wie dacht dat WDS ‘19 niet dieper kon zinken: look away. Nota bene thuis tegen hekkensluiter Terheijden ging het zondag opnieuw mis in 4C.

Sportpark Paradijs heeft zelden zo als een hel aangevoeld. Met acht punten uit zeven duels wist WDS dat het thuis moest winnen van Terheijden, dat nog zelfs geen enkele overwinning geboekt had. En dus moést Terheijden ook zegevieren. In de Haagse Beemden ontvouwde zich een bizar duel, waarin het individueel beter geachte thuisteam er flink van langs kreeg van het bezoek uit de Gemeente Drimmelen.

Het inhaalduel stond na twee minuten al op zijn kop, toen Max Brouwers de openingsgoal aan liet tekenen. Hij was op dreef, want hij verdubbelde de marge nog voor de pauze. De lijdensweg van de equipe van trainer Alkan Uzun ging ook in de tweede helft door. Opnieuw was het uitblinker Brouwers die twee keer wist te scoren en daarmee de ontluisterende cijfers op het elektronische scorebord liet programmeren: 0-4.

Verliezend captain Kevin Keehnen tegenover Voetbalinbreda.nl. “Het was een drama vandaag. We moeten ons echt schamen. Gaat echt helemaal nergens over. Zijn op dit moment geen team en dat waren we de afgelopen jaren juist wel en dat was ons sterke punt. Hebben het gewoon niet op het moment. We scoren veel te weinig en krijgen te makkelijk goals tegen. Het is echt een schande. Iedereen moet bij zichzelf maar te rade gaan, want vandaag was echt dramatisch.”

In het uitkamp klonken leukere teksten. Terwijl de Terheijdenaren de driepunter aan het vieren zijn, vond aanvoerder Rik de Klerk tijd voor een reactie. “Dit is wel even lekker. Of we verdiend hebben gewonnen? Uiteindelijk wel, ja. We kwamen in het begin een paar keer goed weg en onze keeper Aron van Nijnatten speelde een topwedstrijd, maar verder zijn we niet in de problemen gekomen vandaag.” Komend weekend speelt Terheijden de derby bij VCW. WDS kruist dan de degens met DIA in Teteringen.

WDS ‘19 – Terheijden 0-4 (0-2) 0-1, 0-2, 0-3 en 0-4 Max Brouwers.